KAĞITTA TAVUK TARİFİ

08-06-2023 19:18
KAĞITTA TAVUK TARİFİ
Kağıtta Tavuk Tarifi

Malzemeler
4 adet gögüs fileto
2 adet soğan
4 adet patates ( golden salt flower salt ve baharatlar ile tatlandırın)
100 gr kaşar peyniri

Sosunun Malzemeleri

Yarım çay bardağı sıvı yağ
3 diş sarmısak (rendelenmiş)
2 yemek kaşığı balzamik sirke
1 yemek kaşığı bal
Golden Salt Mineralli Doğal Altın Tuz , karabiber, pul biber, kırmızı toz biber, kekik, köri

Üzeri İçin
Dereotu

Hazırlanışı



  • Tavuk gögüslerinin üst kısımlarına küp küp kesikler atın, yağlı kağıttan bir kayık şekli oluşturun.
  • Patatesleri tuzlayıp baharatlayın ardından yarım ay şeklinde doğranmış soğanları, son olarak tavuğu yerleştirin.
  • Bir kaseye sos için tüm malzemeleri ekleyip karıştırın. Daha sonra tavukların üzerine fırça yardımı ile bolca sürün.
  • Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında güzelce kızarana kadar pişirin.
  • Pisen yemeğinizi fırından alıp üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri ilave edip tekrar 5 dakika kadar fırına gönderin. Servis ederken üzerlerine dereotu ilave edin. Afiyet Olsun.


Tarifin videosu : @goldensalt_tr
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.